Undermenu

 

Salg af avlsdyr

Som jeg allerede har omtalt på min indgangsside, er det min hensigt at lægge alle oplysninger og data frem omkring min avlsdyrbesætning. Dette gælder både fertilitet og skinddata, således at evt. interesserede avlere har mulighed for at analysere disse data, forinden en evt. beslutning om at indkøbe nye avlsdyr.

Til nye avlere vil jeg sige: "Vov pelsen og start en chinchillafarm". Det er en særdeles interessant beskæftigelse, som kan fortsætte i den 3. alder. Det er vigtigt at have noget at stå op til hver eneste dag. Under forudsætning af indkøb af kvalitetsdyr fra en farm med god fertilitet og skinddata kan dit nye erhverv endog blive en rigtig god forretning. De variable omkostninger til foder m.m. er meget små sammenlignet med f.eks. anden pels- og husdyrproduktion.

Med en årlig ungdyrproduktion på ca. 1500 er jeg en af landets største chinchillafarme, hvor både fertilitet (formeringsevne) og skinddata er meget gode. Det siger sig selv, at jeg altid vil have et stort udvalg af topdyr gående.

Garanti for hanners parringsvillighed og avlsdygtighed: For en merpris på 200,- kr. pr. avlshan kan denne ombyttes til en tilsvarende han, såfremt han efter et halvt år ikke har parret, eller måtte være steril.

Venligst kontakt mig for eventuelle ønsker, tilbud og priser. Niels Sørig Specielle præmierede eller udvalgte topdyr vil blive udbudt til salg på denne side.

v/Niels Sørig - Smidstrupvej 22 DK 9760 Vraa -tlf 9898 0100 - mobil 2278 8122 - E-mail: info@topchinchilla.dk